Vad vill du boka?

Jag erbjuder olika typer av terapeutiska samt avkopplande behandlingar.
Klassisk svensk massage
Terapeutisk behandling
Gravidmassage
Lymfmassage
Taktil beröring
Ansikts-och huvud massage
Vad och fotmassage
Ryggmassage
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Lymfmassage

Lymfmassage en särskild massageteknik som ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet vilket i sin tur motverkar svullnad.
De grundläggande teknikerna är: strykningar i lymfflödets riktning, pumpning, cirklar, lätta vibrationer och några olika tekniker för att lösgöra hud och bindväv så att fibroser och ärrvävnad minskar.
Trycket skall anpassas till den enskilde klientens tillstånd.
Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

Djupavslappnande behandling

Gravidmassage hälsosamt för både dig och barnet i magen. Massage under graviditeten ökar lugn-och-ro-hormonet oxytocin i kroppen, minskar utsöndring av stresshormoner, behandlar muskelspänningar och förebygger svullnader i ben och armar. Unna dig en skön behandling på vår gravidbänk med hål för magen.
Unna dig en skön behandling på vår specialanpassade bänk med hål för magen. Massage under graviditeten har en lugnande effekt på både dig och barnet. Gravidmassage minskar muskelspänningar och förebygger svullnader i ben och armar.
Gravidmassage ges från vecka 13 fram till förlossningen.
Välkommen att boka en skön behandling på vår specialanpassade gravidbänk med hål för magen. Massage har en lugnande effekt både på dig och barnet i magen. Det lindrar muskelspänningar och svullnader i armar, händer, ben och fötter.